Creativity in Research – call for papers

24 octombrie 2019

Deadline extins: 16 februarie 2020

tema creativity in research 2020.docx

Ediția 2020 a Simpozioanelor organizate anual de Centrul de Studii Arhitecturale și Urbane al UAUIM în parteneriat cu Romexpo propune spre dezbatere CREATIVITATEA – ca element central în discursul contemporan și discursuri legate de provocări viitoare – în strânsă legătură cu diferite tipuri și metode de CERCETARE.

Creativitatea se regăsește în cercetare fie că o numim ca atare sau nu, putând vorbi despre creativitate în tema aleasă, în structură, în modul de colectare a datelor, în modul de reprezentare, în propunere sau chiar în modul în care proiectul (de orice fel) deschide alte portițe, altor oameni, de a deveni creativi.

Tema generală se dorește a contribui la identificarea modului în care cercetarea este prezentă în discursurile și abordările creative ale spațiului construit și neconstruit.

Urmărind fundamentarea prin cercetare vă propunem drept subteme, fără a ne limita la acestea:

Call-ul se adresează deopotrivă:

Articolele in extenso vor fi redactate, conform template-ului, în limba engleză și vor fi predate pe adresa simpozioanele.uauim@gmail.com până la data de 2 februarie 2020, urmând a fi supuse unui proces de double blind peer review și publicate în volum.

Lucrările vor putea fi prezentate în cadrul Simpozionului național organizat de CSAU – UAUIM în parteneriat cu Romexpo în perioada 9-12 aprilie 2020.

Taxa de participare (per articol și/sau prezentare) este de 50 lei. Studenții beneficiază de gratuitate.