SHARE Interiors Forum 2022

Desfășurare: 12 aprilie 2022, Radisson Blu Hotel, București

29 martie 2022

Pentru studenții din cadrul Facultății de Arhitectură de Interior sunt oferuite 20 de locuri la pret special de 29 de euro pe care il pot obtine folosind codul st22shn la inregistrare.

Pașii pentru înregistrare sunt:

  1. Înregistrați-vă gratuit în comunitatea SHARE (https://membership.share-architects.com/Apply) sau accesați contul dvs din Comunitatea SHARE (https://membership.share-architects.com/Login) dacă deja sunteți înregistrat (utilizați aceeași adresă de email cu care v-ați înregistrat în comunitate).
  2. După ce ați intrat în contul dvs, veți fi redirecționați către home page. Accesați pagina SHARE Interiors Forum Romania (https://membership.share-architects.com/Events/Home/Details/cf31613e-9c1c-4c0e-92bf-c95e6e59c490 din meniul din stânga, buton Events Tickets.
  3. Selectați Bilet pentru membrii Comunității SHARE (valoare 75 euro) și click pe butonul Registration.
  4. Click pe Enter Promotional Code si introduceți codul promoțional alocat.
  5. Completați informațiile solicitate in formularul de înregistrare si click pe butonul "Submit". Veți primi pe email, confirmarea înregistrării dumneavoastră.

Pentru orice informație privind înregistrarea la eveniment, ne puteți contacta pe Whatsapp / Viber / Mobil +40740117599 sau email share@abplusevents.com.

Pagina de inscrieri:
https://membership.share-architects.com/Events

Informații suplimentare:
https://fb.me/e/1cqotsb4t
https://share-architects.com/share-interiors-forum-romania/