București – capitală culturală europeană - concurs de idei

17 iulie 2017

Departamentul „Sinteza Proiectării” din UAUIM anunță organizarea unei sesiuni științifice – în perioada 14 – 15 martie 2018.

Solicitările participanților, inclusiv un rezumat al lucrării în limba română și un rezumat în limba engleză, se primesc până la data de 19 decembrie 2017, pe adresa argument.uauim@gmail.com

- COORDONARE PROGRAM – Prof. dr. arh. Daniela Rădulescu Andronic
- COLABORATOR – Asist. dr. arh. Anda-Ioana Sfinteș

La această sesiune științifică, organizată sub forma unui concurs, sunt invitați să participe și studenții interesați de tematică. În principal, sugerăm studenților anului V, care au participat la POLYARK 4/2016 - “FUN PALACES FUTURES”, aprofundarea/remodelarea/reinventarea critică a soluțiilor predate în școală, pentru o nouă dezbatere în concursul pentru București.

Cele mai valoroase idei, evaluate și selectate de către o comisie de referenți, vor fi tipărite în revista “ARGUMENT”, numărul 10/2018, publicație acreditată CNCS/2012.

De asemenea, publicația noastră va oferi premii și mențiuni, indiferent de calitatea concurenților (studenți sau cadre didactice).

Pentru articolul în extenso se propune o limită de text + imagini de 10 pagini.

Lucrările complete, redactate în limba română și în limba engleză, se vor preda pe adresa revistei, cu o săptămână înainte de organizarea concursului (7 martie 2018).

În esență, tematica solicită abordarea unui concept sau unei viziuni culturale, semnificativă pentru posibilitățile de evoluție a orașului București, propunere imaginată prin texte, schițe sau proiecte de idei (format digital tip .doc pentru text si .jpg rezolutie minim 300 dpi).

Se va percepe o taxă de sponsorizare pentru tipărirea lucrărilor. Studenții autori vor primi exemplarele gratuit.

Primim, pe adresa revistei, întrebări sau eventuale nelămuriri. Orice modificare de program se va comunica în timp util.


Sursa imaginii: Metropotam