Seminar: Terenul – cheia dezvoltării urbane durabile

17 octombrie 2018

Agenda seminar 22 oct.pdf

Luni, 22 octombrie 2018, Institutul francez organizează ȋn parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” (UAUIM) – Facultatea de Urbanism, Universitatea din București și Agenția Națională pentru Renovare Urbană, Franța, un seminar tehnic intitulat „Terenul - cheia dezvoltării urbane durabile”.

Deschis tuturor profesiilor urbane, directorilor autorităților locale, arhitecților șefi, arhitecților și planificatorilor urbani, oficialilor aleși, avocaților, oamenilor de afaceri, evenimentul va avea loc în Sala de Consiliu a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, între orele 9:00 și 15:30.

Seminarul va fi realizat sub coordonarea tehnică a dlui Bogdan Suditu, conferențiar universitar la Universitatea din București și a dlui. Claudiu Runceanu, Decanul Facultății de Urbanism, Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, București.

Printre experții invitați sunt:

Informații practice:

Dezbaterile vor avea loc în limbile română și franceză. Traducerea simultană va fi asigurată.

Participarea este gratuită, dar numărul de locuri este limitat. Doar persoanele care se înregistrează și primesc confirmarea participării pot lua parte la eveniment.

Documentul atașat conține o prezentare succintă a seminarului, precum și proiectul de agendă.

Vă rugăm să ne confirmați participarea prin e-mail la: ana-maria.boghean@diplomatie.gouv.fr.