UAUIMEvenimenteSeminarul “Bridging the Limits – BorderScapes as Continuities and Contexts”

Seminarul “Bridging the Limits – BorderScapes as Continuities and Contexts”

Desfășurare: 23-26 mai 2024

Publicat 14 mai 2024, actualizat 23 mai 2024

Vă invităm la seminarul internațional UNISCAPE En-Route “Bridging the Limits – BorderScapes as Continuities and Contexts”, organizat in colaborare cu Rețeaua Universițătilor Europene pentru Convenția Europeană a Peisajului - UNISCAPE și Facultatea de Arhitectură a Universității din Belgrad, Evenimentul se va desfăsura la București si Drobeta-Turnu Severin, în perioada 23-26 mai 2024, incluzând un program de comunicări stiintifice si sesiuni de workshop in situ, în cadrul Parcului Natural Porțile de Fier si Parcului Național Djerdap, Serbia.

Invitati Speciali: ANALOGIQUE Studio / arh. Claudia COSENTINO, arh. Dario FELICE, & arh. Antonio RIZZO, Italia

Dr.arh. Branislav ANTONIĆ, Universitatea din Belgrad, Serbia

Mai multe informații despre programul evenimentului puteți afla accesând www.borderscapes.ro

Participarea la sesiunea de comunicări este deschisă tuturor celor interesați. Înscrierea studenților și a studenților doctoranzi pentru workshop-ul de la Drobeta-Turnu Severin se face prin completarea formularului de pe site-ul evenimentului sau printr-un mesaj la adresa de email lascu.tana@uauim.ro.

Parteneri: Analogique Studio, Palatul Culturii Teodor Costescu Drobeta Turnu Severin, Primăria Drobeta-Turnu Severin, UNISCAPE, Universitatea din Belgrad, Universitatea Iuav din Venetia.

Evenimentul este dedicat Zilei Internationale a Dunarii, 29 Iunie.

Vă așteptăm cu drag,
Echipa de organizare