Școală de vară la Domeniul Cantacuzino

Desfășurare: 1-10 august 2024 și 25 august - 5 septembrie 2024, Florești, jud. Prahova

8 iulie 2024

În lunile august și septembrie 2024 se va desfășura cea de-a 6-a ediție consecutivă a Școlii de Vară la Domeniul Cantacuzino Floresti. Vă propunem o serie de ateliere:

Etapa 1 (1 - 10 august 2024)

Etapa 2 (25 august - 5 septembrie 2024)

Se vor adăuga ateliere creative pentru copii și comunitate. Conferințele, prelegerile și aplicațiile practice ale experților/specialiști vor intregi imaginea de ansamblu.

Te așteptăm la Școala de Vară!

Dacă ești interesat(ă) de oricare dintre atelierele pe care urmează să le organizăm, te rog să completezi următorul formular până pe data de 20 iulie 2024:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSes9gncJxm9VnuBQZVyUYrG70LBzN0HJ53g4-anXIUmqKLqqg/viewform?pli=1

Școala de Vară este organizată de Fundația Cantacuzino Florești în parteneriat cu Institutul Național al Patrimoniului, OAR Prahova, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și SG Studio SRL-editor al Revista Zeppelin. Proiectul cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.