Școala de vară AMC × UAUIM

23 iulie 2021

Vara aceasta industria de entertainment întâlnește educația academică în Atelierul Experimental „Mac Popescu”.

Prin parteneriatul dintre AMC Studio și Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, avem sansa de a oferi studenților pasionați de vizualizări un curs introductiv Unreal Engine 5.

Înscrieri

Vă invităm să completati formularul de inscriere până luni, 26 iulie 2021: https://forms.gle/JT9U4PPwuvGY535z8

Aplicațiile vor fi supuse unui proces de selecție, iar anunțarea candidaților selectați se va face prin email în data de 28 iulie 2021.

Perioada si locatie

02 aug. – 13 aug. 2021 (6 lecții a câte 2 ore, zilele luni-miercuri-vineri, orele 11.00-13.00)
Atelierul Experimental „Mac Popescu”, str. Academiei nr. 18-20, aripa noua, etaj 1

Despre eveniment

AMC Studio vă invită la o sesiune estivală de „Introducere în modelare poligonală și tehnici de randare în Unreal Engine 5 cu aplicabilitate în vizualizarea arhitecturală” cu următoarele obiective:

  1. Demistificarea artei 3D cu aplicațiile ei multiple, în special în proiecte de arhitectură.
  2. Familiarizarea cu câteva tehnici de bază în modelarea poligonală și UV-uri, în Maya, dar universale și pentru 3DS Max, Blender, C4D etc.
  3. Prezentarea modelelor în Unreal Engine 5 (pipeline complet ce include materiale, lumini, camera, walkthrough, randare).
  4. Deschiderea apetitului pentru modelare 3D în videogaming si a perspectivei unor dialoguri viitoare, în cadrul unor cursuri mai consistente.

Despre traineri:

Dragoș Casian este Art Director la AMC și profesor de „Tehnici de creație digitală 3D” la UNArte, iar Marius Petre proaspăt convertit din Enviro Artist în Character Artist la AMC, nu întâmplător ambii absolvenți UAUIM.

Despre AMC Studio:

În cei peste 20 de ani de pionierat în arta 3D, AMC și-a consolidat poziția de centru de excelență în creația de artă digitală și dezvoltarea de jocuri video în România. Compania a construit parteneriate de durată cu dezvoltatori de jocuri și companii de media internaționale ca Warner Brothers, Sony, Disney, Activision, Wargaming, Atari, CD Projekt Red, 2K și alții.

Vezi aici prezentarea introductiva Video Game Art Creation sustinuta de AMC pentru Universitatea „Ion Mincu” în aceasta primăvară: https://youtu.be/2ANSFTuJ9XA

Mai mult AMC: https://amcstudio.ro , https://instagram.com/amc.studio.romania