A treia editie a expo-conferintei "RO.WINDOOR"

24 noiembrie 2005

În perioada 24 - 26 noiembrie 2005 se desfășoară a treia editie a expo-conferintei "RO.WINDOOR", intalnire profesionala a producatorilor si furnizorilor de ferestre, usi, pereti cortina, materiale pentru executie si montaj (profile, geam, feronerie, garnituri, chedere, adezivi, spuma)

Manifestarea este organizata de International Trade Center Brasov si se desfasoara sub egida Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania.

Evenimentul cuprinde, ca si in anii precedenti, doua sectiuni: expozitie si forum.

Sectiunea expozitie ofera participantilor ocazia de a prezenta produse, materiale, tehnici si tehnologii noi, utilaje, instalatii si echipamente,etc. Fiecare expozant beneficiaza de o zona de expunere standard de 12 mp. La cerere, se asigura si spatii mai mari.

Expozitia este deschisa specialistilor si publicului larg care au posibilitatea de a cunoaste si compara noile produse, tehnici si tehnologii de pe piata tamplariei termoizolante.

Sectiunea forum va gazdui simpozioane, conferinte, mese rotunde, intalniri profesionale in care aveti posibilitatea de a va prezenta firma , produsele si serviciile oferite, noutatile sezonului 2005 – 2006 in proiectarea si executia ferestrelor , usilor , peretilor cortina ,etc. Aveti aici ocazia de a initia si de a participa la dezbaterea unor probleme importante ale domeniului : prevederi legislative nationale si europene , standarde tehnice si de calitate, adaptarea firmelor romanesti la cerintele actuale ale pietei europene in vederea apropiatei integrari a Romaniei in Uniunea Europeana . Pe perioada expo-conferintei se vor desfasura si lucrarile sedintei lunare a Comitetului Director al P P T T , lucrari care vor fi transmise on-line pe Internet .

La această manifestare este prezentă și Catedra de Științe Tehnice a Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu", cu trei prelegeri pe tema tema "Tâmplăria și Arhitectura":

Participantii primesc gratuit mape de prezentare care contin: programul manifestarilor, catalogul Ro.Windoor 2005, rezumatul temelor prezentate in Forum, prospecte ale firmelor participante

Accesand www.itcbv.ro veti gasi pagina web dedicata Ro.Windoor 2005, de unde puteti afla programul manifestarilor, firmele participante (cu link-uri catre site-ul propriu), rezumatele temelor prezentate in Forum.

Programul manifestarilor:

ziua I

ziua II

ziua III