Practică la Grupul de Lucru Patrimoniu al OAR București

Termen limită înscrieri: 10 septembrie 2023; desfășurare: 15 septembrie - 15 decembrie 2023

17 august 2023

Grupul de Lucru Patrimoniu al OAR București, prin proiectul 112 Patrimoniu, dă posibilitatea studenților de an VI să facă stagiul de practică participând la diferite activități din domeniu, sub coordonarea prof. dr. arh. Iulia Stanciu și a cons. arh. Dorothee Hasnas.

Activitățile pentru acest stagiu de practică includ:

Suplimentar față de această activitate care va fi curentă stagiului, ne dorim implicarea în proiectul Street Delivery între 15-17 septembrie 2023:

Promovare online și pe teren prin: Veți fi parte din echipa de promovare a patrimoniului în rândul publicului larg, cu demonstrații ale funcționalității platformei. Vă rugăm să ne anunțați în clar prin scrisoarea de intenție dacă doriți să vă implicați în acest eveniment, pentru care stagiul trebuie să fi decalat cu începere din data de 11 septembrie.

Acest stagiu de practică, prin parteneriatul pe care OAR București îl are cu UAUIM, este recunoscut de Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” ca practică de an VI. Stagiul se va desfășura în perioada 15 septembrie - 15 decembrie 2023. Cei interesați sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV la adresa de e-mail patrimoniu@oar-bucuresti.ro până la data limită de 10 septembrie 2023.