Participarea UAUIM la WinDoor Romania 2006

6 martie 2006

WinDoor Romania 2006 este o expoziție internatională specializată tip "business-to-business" deschisă către vizitatori specialiști și grupuri de afaceri, asigurând contacte intensive și intâlniri de afaceri între producători și consumatori.

Expoziția a avut loc în perioada 28 februarie - 3 martie 2006. Între evenimentele organizate de TNT Production în parteneriat cu UAUIM in cadrul WinDoor 2006 se pot mentiona standul Universității, precum și câteva prelegeri tehnice:

  • Tâmplăria, între romantism și performanță (conf. dr. arh. Ana-Maria Dabija, Catedra de Științe Tehnice a UAUIM)
  • Obiectiv și subiectiv în conformarea tâmplăriilor; check-list al arhitectului (asist. drd. arh. Anamaria Mortu, Catedra de Științe Tehnice a UAUIM)
  • Prevederi specifice privind respectarea cerințelor de securitate la incendiu în cazul sistemelor de pereți cortină (prep. drd. arh. Anca Ioana Voiculescu, Catedra de Științe Tehnice a UAUIM)
  • Reabilitarea termică a anvelopantei - perspectiva interdisciplinară a reabilitării marilor ansambluri de locuințe din România (asist. drd. arh. Zina Soceanu, Catedra de Științe Tehnice a UAUIM)

Imagini de la expoziție