Workshop experimental: Obiecte sustenabile în orașe

31 martie 2015

obiecte-sustenabile-in-orase.pdf

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” prin Facultatea de Urbanism și AAUPR împreună cu YTONG organizează: OBIECTE SUSTENABILE ÎN ORAȘE – WORKSHOP EXPERIMENTAL

Dedicat studenților din ciclurile de licență, master, doctorat și proaspeți absolvenți „Obiecte sustenabile în orașe” își propune să dezvolte aptitudinile de excelență în construcții, mediu urban și domeniile conexe ale viitorilor specialiști printr-un exercițiu de redefinire a conceptului de materiale sustenabile în spațiul urban.

Tema worksopului:

Crearea unui obiect sustenabil, regândind arhitectura acestuia în vederea protecției mediului și a utilizării energiilor alternative. Obiectul va fi parte din oraș și va avea la bază produse Ytong.

Etapele workshop-ului

De ce sa te înscrii?

Pentru proiectarea obiectelor sustenabile, Ytong oferă posibilitatea de certificare a studenților și tinerilor absolvenți ai facultăților specializate. Participanții la workshop vor primi diplomă de participare și materiale oferite de Ytong.Studenții Facultății de Urbanism pot obține credite extracurriculare prin înscriere și participare.

Cele mai bune proiecte vor fi expuse în cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” urmând ca primele 10 lucrări cu cele mai mari punctaje sa fie premiate.

Pe langă expunerea lucrărilor și participarea la Workshop, veți avea posibilitatea de a participa la inițierea în produsele YTONG printr-o excursie de studii în cadrul Fabricii Ytong și o diplomă care va atesta participarea și cunoștințelor acumulate.