#NOVEMBarh - primul hackathon al arhitecților - înscrieri la ediția 2018

16 noiembrie 2018

Hai pe 24 noiembrie 2018 la #NOVEMBarh, ediția II - ARHITECT DEMN, primul hackathon al arhitecților în România

Înscrieri: http://novembarh.ro/index.php/formular-de-inscriere/

La 100 de ani de la formarea României moderne credem că avem nevoie să generăm inițiative concrete, pentru probleme concrete, cu implicare concretă. Avem nevoie de profesioniști implicați, avem nevoie de cetățeni implicați, avem nevoie de comunități și evenimente interactive, care îi aduc împreună pe oameni în demersuri concrete.

#NOVEMBarh este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.

Arhitecții aduc experiențe diverse de lucru, reuniți în 30 de echipe

#NOVEMBarh este primul hackathon al arhitecților, care a debutat în 2017 și care a devenit un obicei anual. Reuniți în echipe, în jurul unei teme concrete, arhitecții vin cu experiențe de lucru diverse: activitate de proiectare, furnizare de materiale, design interior, urbanism, administrație publică, mediul corporate, mediul universitar, asociații profesionale și ONG. Participanți din București, Iași, Cluj, Brașov, Constanța, Tulcea și nu numai fac echipă la #NOVEMbarh.

La a doua ediție, #NOVEMBarh este cel mai dinamic laborator de idei și inițiative concrete al comunității arhitecților.

Studenții de la arhitectură, design și urbanism se alătură în cele 30 de echipe. Hai și tu!

Profesioniștii din domenii conexe fac echipă bună cu arhitecții. Alătură-te și tu!

Succesul înregistrat de ediția #NOVEMBarh 2017, „Provocările arhitectului”, a avut ca rezultat concret coagularea unei comunități profesionale extinsă dincolo de domeniul arhitecturii. Comunitatea #NOVEMBarh susține invitația de a adera în comunitate și de a participa la hackathon colegilor din domenii conexe – ingineri, avocați, antreprenori, finanțiști, asiguratori, psihologi, consultanți de marketing și comunicare, antropologi și nu numai. În directă legătură cu starea actuală a clădirilor și a spațiului construit, #NOVEMBarh tratează problemele curente ale arhitecților din România, printr-o abordare multidisciplinară.

Reprezentanții companiilor partener vin în echipe

Fiecare ediție #NOVEMBarh este pentru arhitecți și un moment de evaluare, la final de an profesional. Complementar, începutul de an următor accentuează deschiderea interdisciplinară. Având ca partener Construct Expo, summmitului profesioniștilor în construcții #reCONSTRUIM va susține dezvoltarea inițiativelor, cu mulți alți specialiști din întreg domeniul construcțiilor și nu numai, în martie 2019. Aducem profesioniștii împreună, construim responsabil #reCONSTRUIM.

Către autorități și factori de decizie, #NOVEMBarh lansează invitația deschisă de participare: #NOVEMBarh 2018 se va încheia cu susținerea publică a inițiativelor și proiectelor de acțiune, de fiecare dintre cele 30 de echipe.

De la ora 19:00, pe 24 noiembrie, publicul invitat special să participe la suțineri va fi format din reprezentanți ai autorităților, universităților, mediului de business, asociațiilor profesionale, partenerilor.

Locurile sunt limitate. Înscrieri la http://novembarh.ro/index.php/formular-de-inscriere/

Informații în timp real pe grupul comunității #NOVEMBarh: www.facebook.com/groups/NOVEMBarh/

Echipa de organizare #NOVEMBarh: arhitect Florin Enache, arhitect Andreea-Livia Ivanovici, avocat Cristina Olariu, inginer constructor Cristian Onofrei, arhitect Alexandru Sumanariu, arhitect Bogdan Udrescu, arhitect Ovidiu Grigorescu, arhitect Sergiu Cătălin Petrea, arhitect Andrei Fenyo, arhitect Horia Bejan, Ioana Cotae, student architect, designer comunități, consultant Mădălina Neagu.