Masă rotundă - Scholar Architect 2023 „Obiective didactice departamentul Bazele proiectării”

Desfășurare: joi 15 iunie 2023, ora 14

Publicat 13 iunie 2023, actualizat 15 iunie 2023
15 iunie 2023

În data de 15 iunie 2023, Departamentul Bazele Proiectării de Arhitectură a organizat o masă rotundă exploratorie dedicată activităților didactice la atelierele anilor 2 și 3 de studiu: eveniment în cadrul proiectului de cercetare Scholar Architect 2023, desfășurat cu participarea directorului de departament și a întocmitorilor de temă.

Prima parte a programului a fost dedicată examinării critice a experienței anilor precedenți, reafirmând logica internă a sistemului de teme și dinamica obiectivelor didactice, articulate coerent între cele patru semestre ale anilor 2 și 3 de studiu.

În continuare, dezbaterea s-a concentrat pe evaluarea comparativă a posibilelor amplasamente pentru temele de proiectare ale anului universitar viitor, urmărind atent corelarea acestor situri cu obiectivele didactice generale și cu sensul urban și arhitectural al fiecărei teme.

13 iunie 2023

În cadrul proiectului Scholar Architect 2023, departamentul Bazele proiectării de arhitectură organizează o masă rotundă exploratorie dedicată activității didactice la atelierele anilor 2 și 3 de studiu, în data de 15 iunie ora 14 la catedra departamentului Bazele proiectării.

Examinarea experienței anilor precedenți va alimenta reflecția asupra obiectivelor didactice, succesiunii de teme și logicii de alegere a amplasamentelor. La dezbatere sunt invitați întocmitorii temelor de proiectare.