Masă rodundă „Bionică și sustenabilitate”

In memoriam prof.em.dr.arh. Emil Barbu Popescu

Desfășurare:19 ianuarie 2024, orele 10, Sala de Consiliu

15 ianuarie 2024

Dragi colegi si dragi studenti,

Ne face o deosebita placere sa va invitam sa participati la masa rotunda "Bionica si Sustenabilitate in gandirea de arhitectura, urbanism si teritoriu", care va avea loc la Sala de Consiliu UAUIM, pe data de 19 ianuarie 2024, orele 10,00. In cadrul evenimentului se vor prezenta proiecte si experimente de arhitectura realizate in colaborare intre Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu si Universitatea Alcala de Henares din Spania, pe parcursul a 15 ani de parteneriat academic si stiintific, precum si cercetari actuale, inedite, in domeniul bionicii si sustenabilitatii aplicate in arhitectura.

In cadrul evenimentului vor fi de asemenea lansate cartile "Architecture Inspired by Nature. Experimenting Bionics", Editura Springer Nature, 2023, editori Rosa Cervera, Codina Dusoiu Tana Lascu si "Arhitectura bionica", Editura Universitara Ion Mincu, 2023, editor Constantin Hostiuc.

Avand in vedere ajutorul consistent si nemijlocit pe care prof.em.dr.arh. Emil Barbu Popescu l-a acordat permanent proiectelor noastre, evenimentul se organizeaza "In memoriam prof.em.dr.arh. Mac Popescu".

Va asteptam cu mult drag!

Echipa de organizare