UAUIMEvenimenteRezultatele concursului studențesc “Learn.Build.Play!” ediția 2023

Rezultatele concursului studențesc “Learn.Build.Play!” ediția 2023

8 mai 2023

In perioada 2 decembrie 2022 – 6 mai 2023 s-a desfășurat primul concurs studențesc din România dedicat dezvoltării de jocuri, la care au participat 13 dintre studenții UAUIM. Rezultatele lor sunt următoarele:

Au ajuns până în semifinale și celelalte două echipe participante:

Felicitări tuturor participanților!

Detalii despre eveniment:

Concursul a fost inițiat de RGDA (https://rgda.ro/ și se află la prima ediție. Participarea a fost deschisă tuturor studenților înscriși la o facultate din Romania, indiferent de profil și fără a implica în vreun fel facultățile aparținătoare. Studenții de la Mincu au participat în echipe mixte alături de programatori de la Automatică (Politehnica București) și Informatică (Ovidius Constanța).

Cu excepția stud. Adriana Stancu, care este înscrisă la Facultatea de Arhitectură, toți ceilalți participanți provin din rândurile Facultății de Arhitectură de Interior. Încurajăm participarea studenților de la toate facultățile noastre la acest concurs, care oferă o deschidere către abordarea interdisciplinară a vizualizărilor de arhitectură și arte conexe – abordare susținută de Atelier Experimental Mac Popescu prin trei cursuri de profil, precum și o serie de workshopuri tematice.

Workshopurile au fost organizate de conf dr Andreea Iosif (SFA), fiind adresate tuturor studenților cu background în domeniu și având ca invitați pe asist. drd. Maria Popa (PID), traineri de la firma AMC Studio și pe fostul nostru coleg arh. Mihai Irimescu, primul titular al cursului de Game Design.

Mulțumim tuturor și vă așteptăm în număr mai mare la următoarele ediții ale concursului!

Linkuri utile

Pagina concursului:
https://rgda.ro/learn-build-play/
Workshopuri @mac:
https://ateliermacpopescu.wixsite.com/uauim/events/despre-modelarea-poligonala-uvs-retopo
https://ateliermacpopescu.wixsite.com/uauim/events/animatia-pentru-unreal-engine
Cursuri din programa UAUIM:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLaqGKflTqYHyhIa95yqOzuGRgAUUPZ3Gp