Prima întâlnire din cadrul “jumpthegap talk” în București / UAUIM, 22 februarie 2017

16 februarie 2017

Pe 22 februarie 2017, ora 18:00, la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu din București, Roca organizează prima sesiune de discuții din cadrul “jumpthegap talk”, sub titlul “Inovație semnificativă: Oportunitățile oferite de design și arhitectură în soluționarea adevăratelor nevoi ale oamenilor.”

Întâlnirea se adresează profesioniștilor, arhitecților, designerilor și studenților din România și va prezenta și competiția “jumpthegap” care anul acesta a pregătit premii totalizând 26.000 de euro. Seara va avea și doi invitați speciali: Valentin Vodev, membru al juriului internațional și designer recunsocut internațional, și arhitectul Justin Baroncea, corespondent român al revistei spaniole Arhitectura și profesor la școala BAC-FPC Barcelona. Discuția va fi moderată de Constantin Goagea, arhitect și director al revistei Zeppelin și va avea ca temă provocările în a găsi inspirația în jurul nostru pentru a descoperi soluții aplicabile la problemele curente cu care se confruntă populația. Intrarea este liberă cu înscriere online, disponibilă aici.

Roca “Jumpthegap talk” reprezintă o serie de întâlniri cu profesioniști renumiți, din domeniul design-ului și al arhitecturii, ce își vor împărtăși propriile viziuni. Astfel de întâlniri au loc în diferite orașe din jurul lumii, pentru promovarea competiției internaționale de design jumpthegap, organizată de Roca, companie care anul acesta sărbătorește 100 de ani, în colaborare cu Centrul de Design Barcelona.

Competiția internațională “jumpthegap” din acest an cumulează premii de 26.000 de euro astfel:

Tinerii se pot înscrie în competiție până la data de 15 martie, urmând să își înscrie proiecte în competiție până la data de 19 aprilie.

www.jumpthegap.net