Înscrieri pentru Premio Piranesi Grand Prix de Rome

24 iunie 2011

Notă: Noul termen limită pentru înscrieri la concursul internațional „Premio Piranesi - Prix de Rome” este 10 iulie 2011

P Piranesi 2011-Eng.pdf

Rezultate selectie Premio Piranesi 2011.pdf

Concursul internațional dedicat studenților și absolvenților „Premio Piranesi – Prix de Rome” este organizat de către Accademia Adrianea di Architettura e Archeologia Onlus din Roma. Acesta se va desfășura în perioada 27 august - 10 septembrie, la Roma și Villa Adriana, Tivoli, sub forma unui workshop de proiectare pe situri arheologice.

Premiul I constă într-o bursă de 4.500 EUR care acoperă 75% din taxele de școlarizare ale programului de masterat sau de cercetare oferite de Școala de Specializare a Accademiei Adrianea di Architettura e Archeologia Onlus din Roma.

Înscrierea la concurs este deschisă tuturor studenților din anii IV, V și VI, care au media la proiectare de minim 7.50, precum și absolvenților sub treizeci și cinci de ani.

Pentru înscriere este necesară trimiterea unui e-mail la una din adresele persoanelor de contact, la care se va anexa o scrisoare de intenție din care trebuie să rezulte motivele pentru care se dorește participarea la workshop. Data limită pentru înregistrarea participării este 10 iulie 2011. Ulterior se va organiza o selecție a candidaților, în limita unui număr de 20 de persoane, prin întrunirea unei comisii condusă de prof. dr. arh. Hanna Derer.

Taxa de participare este de 250 EUR. Cazarea la Roma, masa și transportul vor intra în atribuția participanților. Organizatorii se vor implica în găsirea unei locații la prețuri convenabile pentru perioada desfășurării evenimentului.

Pe perioada workshop-ului se vor face diverse deplasări între Roma și Villa Adriana - Tivoli, ce vor fi asigurate de către organizatori.

Pentru alte informații se poate consulta prezentarea sintetică atașată și situl internet: www.premiopiranesi.net

Persoane de contact:

Oana Diaconescu - tel: 0744.303.736, e-mail: onk_di@yahoo.com

Daniel Armenciu - tel: 0742.237.772 e-mail: daniel_armenciu@yahoo.com

Afișul concursului