Expoziția Toy design ’23

Desfășurare: 19-22 iunie 2023, vernisaj și premiere 19 iunie 2023 / sala de expoziții de la parterul UAUIM

16 iunie 2023

Bine ați venit la expoziția anuală Toy design ’23!

Vă invităm să explorați și să vă bucurați de creativitatea și talentul studenților anului 2, secția Design de Produs, Facultatea de Arhitectură de Interior, UAUIM, în cadrul proiectului 3 și 4 din semestrul al doilea, prof. coordonatori dsg. Harry Dumitrescu, assist.dr.dsg. Ioniță Bogdan, arh. Adina Ghiță. Anul acesta, expoziția este cu atât mai specială, deoarece am inclus și o secțiune “Best of” care adună proiectele selectate din anii anteriori.

Călătoria acestui proiect se bazează pe etape de cercetare realizate în colaborare cu Asociația Muzeul Jucăriilor din București. Fiecare student a dezvoltat o propunere de produs unică, plecând de la o jucărie relevată în muzeu, proiectul fiind apoi detaliat și prezentat la nivel de machetă și ambalaj. Expoziția își propune să prezinte toate aceste rezultate creative, devenind un eveniment cu vizibilitate și așteptat de mulți membri ai comunității creative.

https://www.instagram.com/toy.design_uauim/

Pentru expoziția de anul acesta, suntem privilegiați să beneficiem de 4 module expoziționale proiectate în cadrul evenimentului 20 FAI - De la grafică și design de produs la arhitectura de interior, și realizate prin parteneriat cu compania Kronospan. Astfel, am reușit să creăm un mediu captivant și interactiv în care puteți explora și interacționa cu creațiile studenților.

În plus, în cadrul acestui eveniment, dorim să premiem excelența și inovația. Alături de Intro Design (https://introdesign.ro/) ne-am gândit să oferim 6 premii:

De asemenea, sărbătorim și excelența în secțiunea “Best of”. Premiul va fi acordat celui mai bun proiect al anilor 3, 4 și 5, recunoscând efortul și talentul excepțional.

Nu în ultimul rând, am pregătit și Premiul Tombola votanților, o șansă pentru toți cei care au participat la votare. Fiecare persoană care a votat are șansa de a câștiga un give away special, oferit de Intro design într-o tombolă dedicată. Premiul constă într-un obiect intitulat Shorebird proiectat de designerul Sigurjón Pálsson pentru Normann Copenhagen.

Vă așteptăm cu mare entuziasm să vizitați expoziția noastră și să vă bucurați de o experiență captivantă în lumea designului de jucării!

Mulțumim pentru sprijin partenerilor:

și vă așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim la expoziție.

Vernisajul expoziției va avea loc la parter, în buzunarul sălii de expoziție, în data de 19.06.2023, ora 14:00, iar festivitatea de premiere va începe în jurul orei 17:00. Expoziția poate fi vizitată in perioada 19-22.06.2023.

Participanți

Anul 2 – stud.dsg. Petre Barbu, Alina Dumitrașcu, Diana Săvulescu, Armand Pascal, Ana Cucu, Larisa Nicolin, Denisa Gheorghe, Emanuela Frățilă, Diana Irsa, Mihai Dănăilă, Adriana Cenușe, Andreea Mitrea, Diana Ferninghel, Laura Sandu, Iulia Buși, Simona Căpraru, Iulia Nicu, Alexia Popescu

Anul 3 – stud.dsg. Petru Stefan, Alexandra Racovițeanu, Cetin Asan, Dragos Dițu, Ștefan Popa, Alexandra Statache, Rareș Constantin, Ștefania Chirețu, Maria Cosa

Anul 4 - stud.dsg. Adelina Sterea, Bianca Furtunescu, Alexandra Ungureanu, Niță Ionuț, Samuel Mamoc

Anul 5 – stud dsg. Ioana Georgescu, Laura Neagu, Caliopi Radu, Melika Koddam

prof.coord.: dsg. Harry Dumitrescu, asist.dr.dsg. Bogdan Ioniță, arh. Adina Ghiță