Expoziție Manasc Isaac - Arhitectură sustenabilă în climat extern

25 martie 2016

Călătoria noastră a început acum 30 de ani prin proiectarea clădirilor de înaltă performanță în Arcticul Canadian. De atunci, Manasc Isaac a transpus cunoașterea dezvoltată lucrând în climat extrem, în capacitatea de a fi economici cu resursele, creând medii excepționale de lucru pentru oameni. Deschidem calea folosind tehnologii de ultimă oră pentru a proiecta clădiri noi și transforma clădiri îmbătrânite în medii sănătoase, frumoase și viabile investitorilor și utilizatorilor în egală măsură.

Lumea este interconectată iar construcțiile sunt o parte importantă a întregului. Procesul de design Manasc Isaac reflecta acest mod integrat de abordare a design-ului aducând laolaltă o seamă de părți interesate într-o manieră transparentă și colaborativă.

Pe 25 martie, cu ocazia lansării Latitudine 53, biroul nostru românesc, vă așteptăm la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București pentru a ne cunoaște prin lucrările noastre.

Expoziția va putea fi vizitată între 25 martie – 3 aprilie în holul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.