Expoziția „Licențe Arte Textile - Design Textil 2024”

Desfășurare: 20 iunie - 4 iulie 2024, buzunarul sălii de expoziție de la parterul UAUIM
Vernisaj: 20 iunie 2024 ora 18:00

19 iunie 2024

Departamentul Arte Textile - Design Textil din cadrul Universității Naționale de Arte, București, organizează în sala „Buzunar” de la parterul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” expoziția cu titlul Licențe Arte Textile - Design Textil 2024.

Vernisajul are loc joi, 20 iunie 2024, ora 18:00, în prezența dnei conf. univ. dr. Dorina Horătău – profesor coordonator al lucrărilor de licență UNARTE, Director al Departamentului și a dlui Constantin Hostiuc – istoric și critic de artă, cercetător dr. UAUIM.

Sunt prezentate publicului larg lucrări de finalizare a studiilor în care se pune accentul pe pe creativitate, investigare, interpretare și contribuție personală originală.

Explorând subiecte care definesc personalitatea studenților autori și modul în care au ales să se exprime în mediul textil, ansamblul expozițional aduce în prim-plan cumulul de competențe dobândite pe parcursul celor trei ani de studii la specializarea Imprimerie din cadrul Departamentului Arte Textile - Design Textil a Facultății de Arte Decorative și Design al Universității Naționale de Arte, București.

Expoziția Licențe Arte Textile - Design Textil 2024 este deschisă în perioada 20.06 – 04.07.2024 și poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00.

Galeria de imagini realizată cu această ocazie va putea fi vizionată pe site-ul Universității Naționale de Arte, București https://unarte.org/, precum și pe pagina FB a Departamentului Arte Textile - Design Textil.

https://unarte.org/

https://www.facebook.com/Arte.Design.Textil

Organizator: Universitatea Națională de Arte, București

Partener: Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București

Parteneri media: Modernism.ro, The Institute, Uniunea Artiștilor Plastici din România