Evenimente ROMEXPO - ExpoEnergiE 2015, 14 – 17 octombrie

14 octombrie 2015

Dragi colegi,

Vă invităm să participați la a cincea ediție a ExpoEnergiE care se va desfașura în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO în perioada 14 - 17 octombrie 2015, în același timp cu TIB - Târgul Tehnic Internațional București și INVENTIKA - Salonul de invenții și inovații.

Este pentru a treia oară când UAUIM participă la ExpoEnergiE și organizează, în parteneriat cu ROMEXPO, o expoziție și un simpozion.

Expoziția, pe care o puteți vizita, pe toată perioada târgului, în pavilionul C1 (stand 03 -05), găzduiește în cadrul ei:

  • RECICLA BILE, care prezintă prototipuri ale unor piese de mobilier proiectate de studenți ai anului 2 secția Arhitectură de Interior, în cadrul proiectului de practică
  • proiectul EFdeN care a participat la SOLAR DECATHLON EUROPE 2014 de la Versailles, de unde s-a intors cu o mentiune de onoare pentru sustenabilitate.

Simpozionul intitulat DIVERSITATE ÎN CERCETARE:URBANISM, ARHITECTURĂ, ARHITECTURĂ DE INTERIOR ȘI DESIGN, va avea loc în data de sâmbătă 17 octombrie 2015 intre orele 10,30 - 14,30 în Centrul de Presă ROMEXPO și se adresează profesioniștilor și studenților din domeniul arhitecturii, urbanismului, arhitecturii de interior, designerilor, artiștilor.
Program: Program simpozion ExpoEnergiE 2015.pdf

Dorina Onescu-Tarbujaru
coordonator evenimente