Expoziția „Inspirație: Secolul XX – Curente și Stiluri”

20 aprilie 2015

Expozitia "Inspiratie: Secolul XX - Curente si Stiluri", al carei vernisaj a avut loc in ziua de 15 aprilie 2015, propune o calatorie in lumea fascinanta a artei secolului trecut, reinterpretata in lucrari de grafica, pictura, colaj, design de obiect si design vestimentar, de catre studentii Universitatii.

Proiectul a fost coordonat de conf.dr.arh. Codina Dusoiu, conf.dr. Stefania Victoria Ruse, conf.dr.arh. Mihaela Schiopu, lect.dr.sculptor Ionel Istoc si asistentii univ. : dr.arh. Marilena Negulescu, drd.arh. Ana Mohonea, drd.arh. Raluca Velescu si drd.arh. Cristian Valentin.

Au participat cu lucrari studenti din anul II Facultatea de Arhitectura, anul III Facultatea de Arhitectura de Interior,anul III Facultatea de Mobilier si amenajari Interioare, anul V Facultatea de Design si studenti bursieri Erasmus (Franta)

Studentii anului III Mobilier si V Design de Produs, alaturi de colegii lor francezi, au participat, deasemenea, in cadrul cursului Istoria Costumului, la un workshop care a avut ca tema "Suprarealism - arta si costum".

Costumele studentilor au fost expuse intr-o instalatie artistica, in cadrul zilelor ICAR 2015.

Conf.dr.arh. Stefania Victoria Ruse