Creativity@Mincu – call for expo

24 octombrie 2019

Deadline: 16 decembrie 2019

tema creativity at mincu 2020.docx

Pentru că a fi student în Mincu nu înseamnă doar a învăța să faci arhitectură, ci și a-ți descoperi sau cultiva tot felul de alte talente și de a-ți găsi tot felul de îndeletniciri în care îți exprimi creativitatea așa cum dorești:

_te invităm să îți expui creațiile în cadrul expoziției ce va însoți Simpozionul național organizat de Centrul de Studii Arhitecturale și Urbane al UAUIM în parteneriat cu Romexpo în perioada 9-12 aprilie 2020.

Pentru a participa la procesul de selecție trimite-ne imagini ale creațiilor tale pe adresa simpozioanele.uauim@gmail.com până pe data de 16 decembrie 2019.

În paralel...și mai de lungă durată…vă invităm pe toți să dezvoltăm o expoziție în mediul virtual folosind #creativityatmincu pe Instagram.

Suntem convinși că arhitectura își pune amprenta pe tot ceea ce faceți, vrând-nevrând, fie că vorbim de migălit la benzi desenate, fie că vorbim de “mâzgăleli” făcute în timp ce vorbiți la telefon. Prin această expoziție urmărim să identificăm și expunem tocmai această legătură fină pe care o considerăm a fi importantă în găsirea unui mod propriu de exprimare și reprezentare, dar și în dezvoltarea personală.