Expoziția și premierea proiectelor din semestrul 2 al anului 2 de studii - Facultatea de Arhitectură: „Locuirea în comunitate”, 24-30-iunie, 2016, Sala de expozitie UAUIM

27 iunie 2016

Departamentul Bazele Proiectării vă invită să vizitați expoziția dedicată proiectelor din semestrul 2 al anului 2 de studii - Facultatea de Arhitectură. Tema intitulată „Locuirea în comunitate” a prilejuit conturarea unor interesante poziții arhitecturale, ce reflectă atitudinile diferite ale studenților și îndrumătorilor față de o problematică extrem de actuală, în mediul nostru profesional și în societate deopotrivă. Vă așteptăm așadar în sălile de expoziție ale Școlii, la parter, până joi 30 iunie la ora 16.

Cu ajutorul partenerilor noștri - Biblioteca Universității, revista Arhitext și revista Zeppelin - vom oferi premii celor mai bune proiecte, prin votul colectivelor de îndrumare ale anului 2. Marți 28 iunie, la ora 17, vă invităm la decernarea premiilor și la o masă rotundă dedicată mizelor arhitecturale și culturale ale temei și proiectelor.