EXPOZITIA ALUMNI 2005

9 iunie 2005

Stimate colege,

Stimati colegi,

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori am avut placerea sa va trimitem urarile noastre de bine, numai impliniri, si succes, precum si anuntul nostru referitor la deschiderea "Expozitiei Alumni 2005" in care invitatii de onoare sunt fostii absolventi ai Universitatii de Arhitectura "Ion Mincu" Bucuresti.

Multumindu-le celor ce ne-au raspuns, reinnoim invitatia de a participa la acest eveniment ce se doreste sa devina permanent. Adresam cu aceasta ocazie fiecaruia dintre dumneavoastra invitatia de a participa cu lucrarile pe care le considera de interes, avand in vedere urmatoarele considerente:

  • expozitia va reuni proiecte de arhitectura, proiecte de urbanism in curs de implementare, proiecte de design , scenografie etc.
  • informatia, 1-2 proiecte, panoul sau panourile pregatite pentru printare, in format electronic - TIFF la 300 DPI

Numarul maxim de panouri pentru participare la expozitie va fi comunicat in scurt timp.

Formula de participare cea mai eficienta ar fi aceea de a timite pe adresa mitracheus@yahoo.com sau pe adresa mac@iaim.ro informatia gata pentru print, in format tif, sau CD-ul cu panoul (panourile) gata de print, pe adresa Universitatea de Arhitectura Ion Mincu , str.Academiei 18-20, sector 1, Bucuresti, in atentia Asociatiei Alumni - arh. Anca Mitrache

Lucrarile prezentate vor aparea in cadrul Expozitiei gazduite de Salile de Expunere de la parterul Universitatii de Arhitectura "Ion Mincu"- Str. Academiei 18-20, s.1, Bucuresti, pe panouri din carton muss de 70 x 100 cm . Panourile vor fi paginate vertical , fiecare avand doua benzi albe, una sus si una jos, de 5 cm, pe care va fi scris :

  • denumire si adresa obiectiv
  • autor(i)
  • date caracteristice ale lucrarii

Cu aceeasi ocazie dorim sa va facem cunoscute urmatoarele evenimente:

  • Vizita in Scoala noastra a arhitectului Riccardo Bofill, la sfarsitul lunii trecute, si vizita arhitectilor : Luigi Snozzi, Francoise Hubert, si Alvaro Siza cu ocazia deschiderii "Saptamanii Arhitecturii",la sfarsitul lunii octombrie 2005.
  • La inceputul lunii iulie scoala va gazdui , conform obiceiului de acum impamantenit, Sesiunea de Diplome cu jurii internationale,unde sunt asteptate o serie de personalitati din lumea arhitecturiide pretutindeni.
  • Pe perioada vacantei studentii arhitecti si participantii din strainatate vor avea ocazia sa conlucreze, intr-un cadru incarcat de istorie si arhitectura, la refacerea si remodelarea Centrului de Conferinte de la Dealu Frumos, Judetul Sibiu. Sub atenta ingrijire a Universitatii noastre, Centrul de Conferinte "Dealu Frumos" isi asteapta cu portile deschise oaspetii si sponsorii pentru a-si petrece clipe de neuitat intr-un peisaj de poveste.

Cu promisiunea de a va tine la curent cu ultimile noutati legate de confirmarea raspunsurilor legate de Expozitia Alumni2005, data limita de predare a informatiei , si in speranta unei colaborari cat mai fructuoase pe viitor, va asteptam.

Pe curand.

Persoana de contact arh.Anca (Tofan) Mitrache Tel. +0040213077182