EXPOZITIA ALUMNI 2005

9 iunie 2005

Stimate colege,

Stimati colegi,

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori am avut placerea sa va trimitem urarile noastre de bine, numai impliniri, si succes, precum si anuntul nostru referitor la deschiderea "Expozitiei Alumni 2005" in care invitatii de onoare sunt fostii absolventi ai Universitatii de Arhitectura "Ion Mincu" Bucuresti.

Multumindu-le celor ce ne-au raspuns, reinnoim invitatia de a participa la acest eveniment ce se doreste sa devina permanent. Adresam cu aceasta ocazie fiecaruia dintre dumneavoastra invitatia de a participa cu lucrarile pe care le considera de interes, avand in vedere urmatoarele considerente:

Numarul maxim de panouri pentru participare la expozitie va fi comunicat in scurt timp.

Formula de participare cea mai eficienta ar fi aceea de a timite pe adresa mitracheus@yahoo.com sau pe adresa mac@iaim.ro informatia gata pentru print, in format tif, sau CD-ul cu panoul (panourile) gata de print, pe adresa Universitatea de Arhitectura Ion Mincu , str.Academiei 18-20, sector 1, Bucuresti, in atentia Asociatiei Alumni - arh. Anca Mitrache

Lucrarile prezentate vor aparea in cadrul Expozitiei gazduite de Salile de Expunere de la parterul Universitatii de Arhitectura "Ion Mincu"- Str. Academiei 18-20, s.1, Bucuresti, pe panouri din carton muss de 70 x 100 cm . Panourile vor fi paginate vertical , fiecare avand doua benzi albe, una sus si una jos, de 5 cm, pe care va fi scris :

Cu aceeasi ocazie dorim sa va facem cunoscute urmatoarele evenimente:

Cu promisiunea de a va tine la curent cu ultimile noutati legate de confirmarea raspunsurilor legate de Expozitia Alumni2005, data limita de predare a informatiei , si in speranta unei colaborari cat mai fructuoase pe viitor, va asteptam.

Pe curand.

Persoana de contact arh.Anca (Tofan) Mitrache Tel. +0040213077182