EURAU 2018

22 ianuarie 2018

EURAU este o rețea de școli și cercetători în Arhitectură și Urbanism, care se întâlnesc bianual la un simpozion pentru a-și face cunoscute reciproc cercetările.

Principala preocupare a EURAU este ca aceste întâlniri să fie un loc de dezbatere și discutare a discursurilor contemporane în Arhitectură, Urbanism și Sistematizare. Este o acțiune angajată organizată de comunitatea Universitară ce contribuie, împreună cu Strategia Europa 2020, la crearea unei societăți inteligente, durabile și incluzive.

Ministerul Culturii din Franța a inițiat EURAU în anul 2004. De atunci, o serie de manifestări internaționale au avut loc și, prin participarea a sute de cercetători din toată lumea, este acum de neoprit. Manifestările organizate de diferite școli de arhitectură au avut ca teme:

Facultatea de Arhitectură de la Universitatea din Alicante, Spania, organizează EURAU18 cu tema RETROACTIVE RESEARCH: Architecture’s capacity to challenge and extend the limits of other disciplines.

EURAU 2018 Alicante se va desfășura între 19-22 septembrie 2018

Pentru mai multe detalii privind tematicile și participarea, vă rugăm să consultați site-ul EURAU 2018: https://eurau.ua.es

Vă așteptăm să ne întâlnim în Alicante!