Conferința arhitectului Rainer Mahlamäki

18 martie 2016

Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" și ABplus Events vă invită marți, 22 martie 2016, ora 15.30 în Amfiteatrul UAUIM la conferința arhitectului Rainer Mahlamäki din Finlanda.

Prelegerea va evidenția proiectele de arhitectură și design de interior realizate de invitatul special și modalitatea de utilizare a materialelor tradiționale în realizarea acestor clădiri apreciate și premiate în competiții internaționale: ”Finnish Nature Centre”, Muzeul comunității evreilor din Polonia, Ambasada Finlandei în Japonia etc.

Arh. Rainer Mahlamäki a câștigat în 2014 primul premiu de arhitectură acordat de Asociația Arhitecților Finlandezi (SAFA). Arhitectul deține în portofoliu 37 de premii internaționale și naționale și alte 57 de premii. De asemenea, este autorul celui mai grandios muzeu din Europa din punct de vedere tehnologic, muzeul Polin, dedicat comunității evreilor din Polonia. Având o vastă experiență în domeniul proiectelor culturale și educaționale, cu nenumărate muzee în portofoliu, arhitectul finlandez se află în juriul competiției internaționale lansate recent pentru noul MNIR - Muzeul Național de Istorie a României.

Prezentare arh. Rainer MAHLAMAKI.pdf

Vă așteptăm!