Concursul studențesc Premio Piranesi - Prix de Rome 2011

5 mai 2011

Rezultate selectie Premio Piranesi 2011.pdf

DESIGNING ARCHEOLOGY este titlul simpozionului în cadrul căruia va avea loc prima prezentare a ediției din anul 2011 a concursului internațional dedicat studenților „Premio Piranesi – Prix de Rome”, organizat de către Accademia Adrianea di Architettura e Archeologia Onlus din Roma.

Evenimentul va avea loc luni, 23 mai 2011, începînd cu ora 14:30, în Sala Frescelor și va permite studenților să audieze nu doar comunicări susținute de specialiști din România, ci și prelegerile susținute de reprezentați ai Accademia Adrianea di Architettura e Archeologia Onlus: prof.dr.arh. Romolo Martemucci – președinte – și prof.dr.arh. Pier Federico Caliari – directorul de studii.

PREMIO PIRANESI – PRIX DE ROME (www.premiopiranesi.net) se află la a noua ediție care va avea loc între 27 august și 10 septembrie 2011 în Italia și se adresează, ca și edițiile precedente, studenților din ani superiori, a căror pregătire le permite confruntarea cu problematica aparte a intervențiilor dedicate siturilor arheologice.