Concurs de idei „Spațiile se leagă prin pavaje”

Publicat 16 martie 2016, actualizat 6 iunie 2016
6 iunie 2016

Prelungirea termenelor

Vă anunțăm prelungirea termenelor de înscrieri și livrare proiecte pentru concursul de idei “Spațiile se leagă prin pavaje”, dedicat reamenajării spațiului expozițional Elis Pavaje, din Stoenești, jud. Prahova.

Modificarea perioadei a fost făcuta din considerente de timp pentru realizarea proiectelor în condiții care să satisfacă cerințele concursului, iar noile termene sunt următoarele:

  • Termen limită pentru înscrierea în concurs: 15 iulie 2016
  • Termen limita pentru predarea proiectelor: 30 iulie 2016

Concursul este adresat studenților și tinerilor absolvenți ai Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, București.

Mai multe detalii:

16 martie 2016

Ești pasionat de design exterior și peisagistică? Te invităm să participi la concursul "Spațiile se leagă prin pavaje", dedicat reamenajării showroom-ului Elis Pavaje din Stoenești, jud. Prahova. Înscrie-ți proiectul și poți câștiga unul din cele 3 premii!

Concursul de idei „Spațiile se leagă prin pavaje” își propune să promoveze reamenajarea spațiului expozițional Elis Pavaje, din Stoenești, jud. Prahova.

Concursul este dedicat arhitecților, urbaniștilor, peisagiștilor și studenților arhitecți, urbaniști și peisagiști din România, iar înscrierile se pot face individual sau în echipe de maxim 3 persoane.

Participanții sunt invitați să-și exprime viziunea despre transformarea spațiului expozițional Elis Pavaje, atât la nivel funcțional, cât și estetic, astfel încât acesta să reprezinte o sursă de inspirație pentru persoanele interesate de achiziția materialelor de pavaj. Se dorește astfel ca proiectele participanților să ilusteze o zonă expozitională care să pună în valoare gama de produse premium Elis Pavaje, prin îmbinarea armonioasă a spațiilor funcționale (zonă acces tiruri, parcare autoturisme, parcare biciclete, zonă pietonală, gradină rezidențială, grădină urbană, grădină în pantă, zonă de branding ELIS PAVAJE) și a elementelor naturale, precum vegetație, lemn, apă, șamd.

Proiectele vor fi evaluate de un juriu alcătuit din 7 membri, iar cele mai apreciate 3 proiecte vor fi premiate, astfel:

  • Premiul I – 700 euro
  • Premiul II – 200 euro
  • Premiul III – 100 euro

De asemenea, concurentul căruia i se va încredința lucrarea va participa la implementarea soluției propuse alături de Elis Pavaje.

Concursul se lansează pe data de 16 martie 2016, în atelierul AAUPR (B4) al Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu. Înscrierea în concurs se poate face în perioada 16 martie – 15 aprilie, iar data limită de predare a proiectelor este 9 mai 2016.

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 16 mai, pe pagina de Facebook dedicată concursului https://www.facebook.com/events/1151952328170395/ și vor fi premiați în cadrul unei festivități ce va avea loc pe data de 18 mai 2016.

Regulamentul concursului poate fi accesat aici:
Regulament concurs Spatiile se leaga prin pavaje.pdf