Stella Artois și Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” lansează un concurs de design interior care-ți poate aduce o bursă de 6000 €

2 martie 2018

Regulament concurs de idei UAUIM.pdf

„Sunt ceea ce știu să fac” este mesajul dat mai departe de Adela Pârvu în ultima campanie Stella Artois care și-a propus să contribuie la dezvoltarea tinerelor talente: https://www.facebook.com/StellaArtoisRomania/videos/1783097205035978/.

Tema concursului

Arată-ne ce știi să faci și înscrie-te în concurs cu un concept de design interior pentru un bar Stella Artois! Suprafața în plan a barului nu trebuie să depășească 50mp și conceptul trebuie să pornească de la unul dintre elementele specifice brandului: sticlă 33 cl, steaua, logo-ul sau paharul.

Cum participi?

1. Scriind un e-mail pe adresa concurs.stellaartois@gmail.com și vei primi toate informațiile necesare despre Stella Artois și ghidul de brand.

2 Proiectul trebuie să conțină: planul și vederea barului (scara 1:50), ilustrarea conceptului de design pornind de la brandul Stella Artois, schițe și perspective ale obiectului.

3. Predarea se va face pesuport fizic, carton semi-lucios, format A1, color împreună cu un booklet de maxim 5 pagini A4. În booklet trebuiesă detaliat conceptul care a generat soluția, detalierea obiectelor folosite.

4. Planșele se vor preda pe 7 martie 2018 între orele 10:00 – 16:00 la secretariatul Decanatului FAI.

Jurizare și desemnare câștigător

Lucrările de concurs vor fi evaluate de reprezentați ai universității și organizatorului, în perioada 7-9 martie, în funcție de următoarele criterii: funcționalitatea obiectului, imaginea generală și coerența cu arhitectura și comunicarea de brand Stella Artois. Juriul va alege 10 lucrări care vor intra în finală. Pe 14 martie 2018 acestea vor fi expuse în sala de Consiliu și câștigătorul va fi desemnat de Adela Pârvu și juriu.

Mult succes!