Concurs de idee pentru mobilier de vânzare înghețată / BETTY ICE

Publicat 6 mai 2016, actualizat 14 iunie 2016
14 iunie 2016

Miercuri 15 iunie 2016, ora 18,00 la Sala de Consiliu are loc Festivitatea de premiere a Concursului de idee pentru: Mobilier de vânzare înghețată în galerii comerciale – Stand expozițional/de vânzare la competiții, festivaluri a înghețatei BETTY ICE.

Sunt invitați toți participanții.

Vă așteptăm!

6 mai 2016

Data limită: 31 mai 2016 ora 24.00

Organizatori

Concursul este organizat de Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Facultatea de Arhitectură de Interior în parteneriat cu firma S.C. Betty Ice srl. Concursul este deschis tuturor studenților UAUIM, indiferent de programul de studiu.

Obiectivul concursului

Obiectivul concursului îl constituie identificarea unor soluții inovatoare, originale și în acord cu ultimele tendințe în design pentru „Mobilier de vânzare înghețată în galerii comerciale” și „Stand expozițional/ de vânzare la competiții sau festivaluri organizate în aer liber pentru produsele BETTY ICE”.

Prezentare generală

Betty Ice a fost fondat în 1994 și recunoscut în prezent ca una dintre cele mai importante companii de înghețată din România. Cu venituri anuale de 20 milioane EUR și o medie de 800 angajați, producătorul de înghețată Betty Ice este lider al pieței interne. Compania activează și în afara țării, în Republica Moldova, Ucraina și, de anul trecut, în Ungaria.