CARB FORM

Publicat 23 martie 2016, actualizat 10 iunie 2016
10 iunie 2016

CARB FORM la Street Delivery

Expoziția CARB FORM cu obiecte și instalații realizate din cărbune, cât și planșe realizate prin desen magnetic, rezultat al workshop-lui pentru studenți CARB FORM - modelare în cărbune (4 aprilie - 6 mai 2016), va participa la Street delivery ediția a 11-a.

Deasemenea se vor organiza, pe perioada evenimentului, experimente de modelare, desen clasic și desen magnetic.

Vă așteptăm, în perioada 10-12 iunie 2016, în str. Arthur Verona.

Dorina Tărbujaru

12 mai 2016

Expoziția CARB FORM

Stimați colegi,

Vă invităm la vernisajul expoziției EXPO CARB FORM, ce va avea loc joi 12 mai 2016, la orele 14,30, în Buzunarul Sălii de Expoziții a UAUIM.

Rezultat al workshop-ului pentru studenți CARBFORM - MODELARE ÎN CĂRBUNE, care s-a desfășurat în perioada 4 aprilie - 6 mai 2016, expoziția cuprinde atât obiecte și instalații create din cărbune, cât și planșe realizate prin desen magnetic. Exponatele aparțin studenților din anii 1-5 ai Facultăților de Arhitectură și Arhitectură de Interior.

Expoziția va fi deschisă în perioada 12 -18 mai 2016.

Vă așteptăm cu drag,
Dorina Onescu-Tărbujaru

23 martie 2016

CARBFORM – Workshop pentru studenți: modelare în cărbune

Înscrierea până pe data de 1 aprilie 2016, ora 24:00.

Program

luni, 4 aprilie, ora 13,30 sala T3 (in turnul intrarii in Universitate la etaj 3): lansare workshop: prezentare de temă, studiu material (densitate, duritate, friabilitate), schițe de concept

marți - vineri, 5-8 aprilie: program flexibil, între orele 10:00 – 18:00 modelarea în cărbune a ideilor schițate in curtea interioara adiacenta holului de intrare in UAUIM, îndrumare permanentă

Workshopul este dedicat studenților Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și se va desfășura în perioada 4 aprilie - 6 mai 2016, sub forma unui atelier de creație și design.

Principalele obiective ale workshopului sunt cunoașterea și aprofundarea posibilităților cărbunelui în domeniul artistic, prin crearea de obiecte și instalații artistice cu acest material, contribuind astfel la redescoperirea si promovarea sa în România, în special în zona Văii Jiului.

Înscrierea la workshop este deschisă tuturor studenților Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, indiferent de anul de studii și de facultate.

Cele mai bune 30 de obiecte/machete vor fi prezentate atât în universitatea noastră. cât și în cadrul expoziției de „Sculptură în Cărbune” organizată împreună cu OAR - Tg-Jiu în luna august 2016, dar și în cadrul târgului ExpoEnergiE – Romexpo – București în noiembrie 2016.

Pentru înscriere este necesară trimiterea unui e-mail la adresa carbform@gmail.com, cu datele de contact necesare: nume, prenume, număr de telefon, facultate, secție, an, grupă.

Data limită pentru înregistrarea participării este 1 aprilie 2016, ora 24:00. Ulterior se va organiza o selecție a candidaților, în limita unui număr de 50 de persoane.

Locul de desfășurare va fi sala de desen a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, terasă/curte interioară.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, contactați-ne la adresa de e-mail carbform@gmail.com.

coordonator Dorina Onescu-Tărbujaru