BIFE SIM 2016

Publicat 15 septembrie 2016, actualizat 19 septembrie 2016

În perioada 14 - 18 septembrie are loc BIFE SIM 2016 – Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii, la Centrul Expozițional ROMEXPO.

Conferință

Vă invităm să participați la conferința de design, ce va avea loc în data de 16 septembrie între orele 11,00-18,00 la Centrul de presă, conferință intitulată “PRODUCȚIE / DESIGN”. Este pentru a doua oară când universitatea noastră se implică în organizarea conferinței, aflată în acest an la ediția a V-a.

Program Conferinta Productie DESIGN final.pdf

Expoziție

Deasemenea Facultatea de Arhitectură de Interior a UAUIM a organizat, ca la edițiile precedente, o expoziție pe care puteți să o vizitați în pavilionul C1etaj - stand 05-06. Expoziția găzduiește în cadrul ei proiecte ale studenților facultății noastre, câteva prototipuri ale unor piese de mobilier proiectate de studenți ai anului 2 secția Arhitectură de Interior în cadrul proiectului de practică și proiectul EFdeN.

Studenți expozanți:

  • An 2, FAI: Avădanei Ana-Maria, Catinca Cosmina, Cristea Alina, Drăgănescu Răzvan, Dobrea Andrei George, Florea Maria Alexandra Cristina, Iordan Alexandra Iulia, Manta Tiberiu Ioan, Marcu Beatrice Elena, Niță Cristian Andrei, Sîrbu Alexandra
  • An 3, FAI: Anita Georgiana, Cruceanu Nicoleta, Giorgi Giulliana, Nadu Alexandra, Pețu Georgiana, Voicu Alice

Coordonator:
conf.dr.arh. Dorina Onescu-Tărbujaru