ART FLOORS – Concursul Național al Montatorilor de Pardoseli

29 aprilie 2014

7 - 9 mai 2014, București, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”

Asociația Montatorilor de Pardoseli din România (AMPR), cu sprijinul EUFA P+F (Asociația Europeană pentru Promovarea Pregătirii Profesionale a Montatorilor de Parchet și a Montatorilor de Pardoseli) si al Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, organizează în perioada 7 - 9 mai, Concursul National al Montatorilor de Pardoseli - expoziția ART FLOORS, ediția 2014.

Concursul se va desfășura în spațiul expozițional al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București. Evenimentul va gazdui totodata standurile de prezentare ale sponsorilor, printre acestia numarandu-se firme de prestigiu din domeniu: Loba&Wakol, Mapei România, Forbo Bonding, Bauwerk, Bona, Murexin, Alma Parchet Natural, Glamour Floors, Florims Impex si Lifeart.

Competiția va cuprinde două categorii:

Ultima zi a concursului se va încheia cu premierea lucrărilor câștigătoare.

În aceeași perioadă, 7 - 9 mai 2014, se va face și premierea lucrărilor declarate câștigătoare la Concursul Național Studențesc pentru Design de Pardoseli - ediția 2014, competiție organizată de AMPR împreună cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București.

Sunt invitati sa viziteze ART FLOORS 2014 arhitecti, ingineri constructori, decoratori, manageri ai companiilor de constructii, manageri de achizitii si investitii pentru fabrici, centre comerciale, hoteluri, spitale, scoli, precum si persoane calificate si beneficiari specialisti.

Pentru relatii suplimentare si inscrieri va rugam sa ne contactati la urmatoarele coordonate:

Persoane de contact AMPR:
Mircea Budisteanu: 0726 218 679, mircea.budisteanu@gmail.com
Razvan Dobre: 0741 215 011, razvan.dobre@ampr.org.ro
Paul Oprisan: 0744 922 221, pauloprisan@yahoo.de
Persoane de contact ExEv Consulting:
Oana Iliescu: 0723 672 732, oana.iliescu@exev.ro