Expoziție jubiliară: 10 ani de arhitectură de interior, organizată in cadrul AMBIENTEXPO, 8-12 iunie, 2011

7 iunie 2011

Cu ocazia aniversării jubiliare Facultatea de Arhitectură de Interior a organizat, împreună cu Societatea Arhitecților de Interior și Designer-ilor din România, la ROMEXPO în cadrul AMBIENTEXPO 2011, o expoziție și un simpozion cu același titlu: „10 ani de Învățământ de Arhitectură de Interior”.

Expoziția cuprinde diplome ale studenților de la cele două secții ale facultății: arhitectură de interior și design de produs, proiecte de specialitate de amenajări interioare, proiecte participante la concursuri naționale și internaționale, unele dintre ele premiate, printre care și prototipul concursului „Info Point”.

De asemenea sunt expuse, sub denumirea de “Reciclabile”, unele dintre obiectele de design făcute din deșeuri din lemn, de către studenții anului II de la FAI, în perioada de practică de anul trecut (aprilie 2010).

Un exercițiu interesant au făcut câțiva dintre membrii „Prispa Team”, echipă ce a fost selectată pentru ultima fază a competiției SOLAR DECATHLON EUROPE 2012 de la Madrid. Ei au construit o jumătate de prispă a viitoarei case solare, cealaltă jumătate fiind expusă la “Street Delivery”, în aceeași perioadă.

Dorina Onescu-Tărbujaru
Coordonator evenimente