Training: acces electronic la literatura științifică

Desfășurare: joi, 10 noiembrie 2022, ora 18:00, online (Zoom)

31 octombrie 2022

Vă invităm să participați joi, 10 noiembrie 2022, ora 18:00, la trainingul „Accesul electronic la literatura științifică pentru susținerea și promovarea sistemului de cercetare și educație’’, susținut de către dl Rareș Vasilică, trainer, reprezentant al echipei Enformation.

Evenimentul este organizat ca urmare a faptului că instituția noastră este membră în cadrul Consorțiului ANELIS PLUS - Asociația Universităților, Institutelor de Cercetare-Dezvoltare și a Bibliotecilor Centrale Universitare din România, acest training desfășurându-se în cadrul proiectului intern „Acces la resurse de informare științifică și creșterea calității cercetării instituționale a UAUIM_2.0”, acronim ARIS-UAUIM­_2.0, selectat pentru finanțare în urma competiției Cercetare UAUIM 2022 (UAUIM-FFCSU-2022-007).

Sesiunea de instruire privind accesul la resursele electronice de informare și documentare, disponibile în cadrul instituției noastre, se adresează tuturor membrilor comunității științifice a UAUIM: studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice, cercetători și bibliotecari. De asemenea, cei care doresc o certificare a prezenței la acest eveniment, o vor putea obține ulterior.

Organizare eveniment: