Workshop „Ada Kaleh: un peisaj riveran pentru viitor”

Repere și conexiuni în peisajul riveran / 13 - 19 octombrie 2021 / București și Drobeta-Turnu Severin

Publicat 5 octombrie 2021, actualizat 13 octombrie 2021
13 octombrie 2021

Workshopul „Ada-Kaleh – un peisaj riveran pentru viitor” va debuta miercuri 13 octombrie 2021 cu o serie de prezentări care vor fi transmise în mediul online. Vă invităm să participați începând cu ora 16:30 pe linkul de mai jos:

Vă așteptăm cu drag!

Notă: Din motive care țin de siguranța participanților în contextul evoluției pandemiei vizita la Drobeta-Turnu Severin se suspendă. Toate activitățile workshopului vor avea loc în incinta UAUIM. Participanții la workshop sunt așteptați la Sala de Consiliu a UAUIM.

5 octombrie 2021

Workshop-ul se adresează tuturor studenților UAUIM și studenților doctoranzi. Termenul limita de inscriere este 11 octombrie 2021.

Tematica atelierului pornește de la problematica reconsiderării peisajului riveran ca patrimoniu și are ca scop realizarea unor propuneri pentru câteva obiective de interes din zona Ada-Kaleh – Cazanele Dunării, incluzând analiza in situ a obiectivelor propuse spre studiu, prelegeri tematice ale unor specialiști de prestigiu și realizarea unei expoziții cu propunerile realizate.

Coordonator de proiect: Lect.dr.arh. Tana Lascu / UAUIM

Echipa de implementare: Conf.dr.arh. Codina Dușoiu, lect.dr.arh. Nicolae Dinu / UAUIM

Invitați: Claudia Consentino, Dario Felice, Antonio Rizzo / Analogique / IUAV, Prof.dr.arh. Angelica Stan / UAUIM, Prof. Juan Manuel Palerm Salazar, Director UNISCAPE / Universitatea din Las Palmas de Gran Canaria

Pentru înscrieri: Lect dr.arh. Tana Lascu, lascu.tana@uauim.ro, tel. 0745022292
Conf.dr.arh. Codina Dusoiu, imuau_relations@yahoo.com

Nota: Participarea la activitatile fizice aferente workshop-ului se va face pe baza certificatului verde Covid, cu respectarea normelor de siguranta sanitara in vigoare.