Școala de vară Triplex Confinium

Proiect Erasmus+ KA2, septembrie 2021; termen limită 31 iulie 2021

Publicat 21 iulie 2021, actualizat 8 septembrie 2021
8 septembrie 2021

Mulțumim tuturor studenților care au participat la selecțiile (iulie – august) pentru școala de vară de la Jimbolia. Pe cei care nu au fost selectați îi încurajăm să participe la concursul lansat în cadrul proiectului Triplex Confinium.

Mai multe detalii despre concurs, găsiți aici: https://triplex-confinium.eu/competition/

31 august 2021

Aceasta este lansarea oficială pentru înscrierea finală la școala de vară de la Jimbolia, anunțată în 21 iulie 2021. Nu uitați, 1 septembrie 2021 este ultima zi de înscriere! În broșura de prezentare a școlii puteți găsi link-ul pentru formularul de înscriere: https://triplex-confinium.eu/jimbolia-summer-school/

21 iulie 2021

Sudenții anului 3/4 (viitor an 4/5 în 2021-2022) sunt invitați să participe la o școală de vară internațională, care se va desfășura în perioada 17-30 septembrie 2021 în Jimbolia, județul Timiș. Școala de vară face parte din Triplex Confinium, un program de colaborare transnațională și interdisciplinară între universități din România, Ungaria, Serbia și Bulgaria, care abordează condițiile teritoriale, urbane și arhitecturale ale regiunii Banat (euroregiunea DKMT).

Căutăm patru studenți interesați de patrimoniul zonelor de suprapuneri culturale, de înțelegerea fenomenului urbanistic și arhitectural în context istoric specific, de abordări contemporane și interdisciplinare în materie de cercetare și teorie de arhitectură, și de modalități de lucru cu comunități locale.

Cunoașterea limbii engleze condiție obligatorie de participare.

Cei interesați sunt rugați să trimită o scurtă scrisoare de intenție, în limba engleză, de maxim 250 de cuvinte, până pe 31 iulie 2021 (inclusiv), la adresa cursacan5@gmail.com. Scrisoarea de intenție va descrie experiențele trecute legate de proiecte similare (școli de vară, workshop-uri, diverse ateliere etc.), așteptările de la acest program și posibilele contribuții în cadrul proiectului.

Site-ul dedicat proiectului Triplex Confinium îl puteți vizita aici: https://triplex-confinium.eu

Îndrumători proiect: https://triplex-confinium.eu/elements/instructor-list/

În urma școlii de vară va avea loc un concurs deschis, la care de asemenea sunteți toți invitați să participați, împreună cu colegi și prieteni mai mari sau mai mici.

Pagina dedicată concursului: https://triplex-confinium.eu/competition/

Miercuri 21 iulie 2021 de la ora 18.00 va avea loc lansarea oficială a concursului, aici: https://www.facebook.com/events/562748641571325