Pandemic Interior Architecture – FAI 2020

4 noiembrie 2020

Forum-ul își propune să aducă laolaltă profesioniști, cadre didactice și cercetători din Europa și Asia, implicați în procesul de proiectare sau în cel al educației de arhitectură.

La eveniment vor susține prelegeri în calitate de keynote speaker: prof. dr. arh. Riichi Miyake, profesor la Fuji Women's University și director al ARCHI-DEPOT - primul muzeu de machete de arhitectură din lume, din Tokyo, Japonia, prof. dr. arh. Nana Iashvili Tbilisi State Academy of Art, prof. arh. Amos Bar-Eli, Holon Institute of Technology (HIT), prof. dr. arh. JAVIER SÁNCHEZ MERINA, Alicante University, Spain și arh. Moshe Katz, Israel.

Pornind de la situația generată de pandemia din acest an, se propune ca în cadrul forum-ului să se prezinte următoarele teme:

Sunt invitați la expunere specialiști în domeniu, cadre didactice, doctoranzi și asociații de profil. Intențiile de participare, însoțite de titlul prelegerii, un text având între 900 - 1000 de cuvinte în limba engleză, o scurtă biografie – maxim 300 cuvinte și o fotografie, sunt așteptate până la data de 25 noiembrie 2020 la adresa: onk_di@yahoo.com. Ulterior evenimentului se va realiza o publicație cu prezentările din cadrul manifestării.

Calendar:

05.11.2020 Lansarea conferinței
25.11.2020 Data limită de trimitere a textului
28.11.2020 Confirmarea participării și programul evenimentului
2-4.12.2020 Desfășurare eveniment, UAUIM

Organizatori FAI: conf.dr.arh. Cristina Pană, conf.dr.arh. Oana Diaconescu