Expoziția „Raftul de carte lung de 1 km”

Desfășurare: 4 octombrie – 7 noiembrie 2022

11 octombrie 2022

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București vă propune vizitarea expoziției „Începe anul universitar citind - Raftul de carte lung de 1 km”

În spațiului parterului UAUIM București, de la intrare pănă la biblioteca situată în corpul vechi al școlii veți găsi un obiect semnal inedit.

Pentru a aniversa peste 20 de ani de activitate editorială Editura Universitară „Ion Mincu” a pregătit un tiraj retrospectiv – care conține peste 500 de publicații acompaniat de „8 turnuri” cu panouri care ilustrează identitatea și activitatea centrelor de cercetare ale școlii.

Expunând aceste publicații universitare (cărți de autor, traduceri influențiale, cataloage ale unor concursuri internaționale, periodice, eseuri) într-un raft lung - aproape continuu – ilustrăm atât preocupările oamenilor din școală cât și continuitatea unei tradiții de cercetare.

Astfel întâmpinăm noii studenți UAUIM și pe cei înscrisi deja, în toate formele de învățământ oferite de universitatea noastră, cu propunerea de a ÎNCEPE ANUL UNIVERSITAR CITIND.

Expoziția este prezentă în spațiile UAUIM între 4 octombrie - 7 noiembrie 2022.

Cărțile și publicațiile expuse se pot consulta sau împrumuta de la Bibliotecă, pot fi achizitionate de la librărie sau editură și - în situații motivate de studiu sau configurații bibligrafice specifice - pot fi chiar comandate în tiraje controlate.

Vă mulțumim că citiți, notați și sunteți interesați.

Vă rugăm să lăsați publicațiile în expozitor. Oricât de fascinate și tentante sunt aveți cum să le procurați sau consultați în modul anunțat fără a genera pauze sau locuri goale într-un raft continuu!

Echipa de proiect