Conferință și workshop „studio +”

10 ianuarie 2012

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București împreună cu Lafarge România vă invită la conferința Affordable Housing și la WORSHOP-ul de arhitectură și urbanism susținute de Christine AUCLAIR, Philippe MAURAN și François PERROT

Cele două evenimente care fac parte din modulul de cooperare internațională intitulat „studio +” vor avea loc după cum urmează:

Christine AUCLAIR

Arhitect și Urbanist, Doctorat în Studii Urbane și Planificare Strategică (Institutul Francez de Studii Urbane), practică arhitectura și urbanismul din 1993. A aderat la UN Habitat în 1994, lucrând în domeniul analizelor de politici urbane. Specialist în Indicatori Urbani și monitorizare în Programul Indicatorilor Urbani (1194 – 1997) și la Observatorul Urban Global (1998 – 2005).

Philipe MAURAN

Director în Lafarge responsabil de Proiectul “Affordable Housing” (Locuire Convenabilă) din martie 2010. Rolul sau rezidă în crearea unei oferte speciale care să permită accesul la locuire decentă pentru oameni care au anumite constrângeri economice în toate țările în care grupul Lafarge este prezent.

François PERROT

Lucrează în Departamentul Strategic din Lafarge, lider mondial în materiale de construcție, fiind responsabil cu dezvoltarea programelor de afaceri “Affordable Housing” (Locuire Convenabilă) care adresează nevoile oamenilor cu venituri scăzute în țări în curs de dezvoltare. A dezvoltat programe rezidențiale în Indonezia, folosing scheme de microcredit în parteneriat cu ONG-uri și instituții de microfinanțare. Deține un Doctorat în Economie de la École Polytechnique și un Master în Management (Grande École) din ESSEC Business School și un Master în Sociologie de la Științe Politice Paris.