Practica profesională în străinatate

Training-agreement_formular.doc [60K]

Stagiul obligatoriu de practica profesionala al studentilor din anul VI Arhitectura se poate desfasura si intr-o organizatie de profil (studio/birou/atelier de arhitectura, centru de cercetare al unei facultati/universitati) pe care acestia o contecteaza direct si unde sunt acceptati.

In vederea recunoasterii complete de catre UAUIM a perioadei petrecute in strainatate, studentul, dupa acceptul de principiu de la organizatia gazda si INAINTE DE PLECAREA LA STAGIU, trebuie sa completeze si sa supuna acordului organizatiei gazda Training Agreement-ul anexat. Dupa ce are acest acord, el va fi prezentat pentru a fi semnat si stampilat de catre Rectorul UAUIM, in trei exemplare, cate unul pentru fiecare parte (Universitate, student, firma).

La terminarea stagiului, studentul va aduce si preda un exemplar din Training Agreement pentru UAUIM, semnat si stampilat de organizatia gazda.

Toate celelate formalitati privind organizarea (cereri, inscrieri, portofoliu final etc.) si recunoasterea practicii profesionale a studentilor din anul VI Arhitectura vor fi reglementate cu cei responsabili cu aceasta activitate.