Acces la abstracte din baza de date THOMPSON ISI

In perioada noiembrie-decembrie 2008 U.A.U.I.M. beneficiaza de acces la bazele de date bibliometrice si bibliografice THOMSON ISI. Accesul va fi asigurat prin autentificarea retelei de calculatoare (pe baza de IP) apartinand U.A.U.I.M. pana la sfarsitul anului 2008 de la urmatoarea adresa: http://isiknowledge.com

Institutul National de Informare si Documentare – INID si Prior and Books va pun la dispozitie urmatoarele surse de documentare stiintifica:

  • Web of Science – ofera acces la rezumatele articolelor jurnalelor cotate ISI, din 1990 pana in prezent, majoritatea cu indice de impact ISI. Permite efectuarea de cautari dupa autor, cuvinte cheie, titlul revistei sau articole etc. Prin aceasta baza de date aveti acces la ultimele informatii din domeniul de interes publicate in reviste recunoscute international. Contine peste 39 milioane de inregistrari.
  • Journal Citation Reports 2007-2008 – Ofera date statistice cuantificabile care premit evaluarea impactului revistelor in comunitatea stiintifica. Aceasta baza de date nu ofera acces la rezumatele articolelor, ci doar lista completa a revistelor cotate ISI si date statistice privind dinamica citarilor.
  • ISI Proceedings 2007-2008 – literatura lucrarilor de la conferintele internationale reprezinta o componenta de baza a comunicarii academice intenationale. Noile teorii, solutii si indicatii ale ultimelor concepte sunt prezentate in primul rand la aceste intalniri internationale.
  • Derwent Innovations Index 2008 – cuprinde date despre brevete si inventii inregistrate in 41 de tari, inclusiv Romania. Ofera o privire de ansamblu la nivel international asupra unei inventii, inclusiv noutatea, proprietarul legal si gradul de protectie.