UAUIM
Prima pagină | Universitatea | Informații publice | Admitere | Facultăți | Departamente | Doctorat | Cercetare | Sponsori | Contact
Diplome / Examen finalizare studii Facultatea de Arhitectură de Interior, sesiunea martie 2020
17 septembrie 2019

Examen finalizare studii Facultatea de Arhitectură de Interior, sesiunea martie 2020

Proba 1 – Disertație și prediplomă – octombrie 2019

Înscrierile pentru proba 1 (test limbă străină, prediplomă și disertație, sesiunea octombrie 2019) din cadrul examenului de finalizare a studiilor sesiunea martie 2020, se efectuează până la data de 4 octombrie 2019, prin depunerea la secretariatul de facultate a fișei-catalog tip (descărcată de pe site-ul universității).

Candidații care au susținut vreuna din probe (prediploma sau disertația), vor depune la registratură o cerere de solicitare a echivalării a probei promovate, nemaifiind necesară completarea fișei-catalog și vor solicita în cerere și echivalarea testului de limbă de asemenea susținut.

Test limbă străină: 9 octombrie 2019 ora 09,00 - într-o sală care se va anunța ulterior

Eventualele echivalări se vor solicita în ziua susținerii testului (originale după certificatele de competențe lingvistice)

Predare disertații: 15 octombrie 2019 orele 10.00-12.00, Sala de desen (3 exemplare+CD )

Versiunea digitală a disertației se va preda obligatoriu în formate word și pdf.

Notă: Toate disertațiile vor fi supuse procesului de analiză antiplagiat prin intermediul unui soft special. Va fi verificată corespondența dintre documentul predat fizic și documentul predat digital. Acestea trebuie să fie identice.

Susținere disertații și prediplome: 23, 24 octombrie 2019, ora 9.00, conform programărilor ce se vor afișa la avizierul din fața decanatului.

Candidații care au de achitat taxă aferentă examenului de finalizare studii vor prezenta copia chitanței în ziua susținerii, la secretarul de comisie. Susținerea este condiționată de achitarea taxei.

Un material de prezentare a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” – informații despre admitere, programe de studii, facilități oferite, cercetare, burse și mobilități pentru studenți, alumni etc:
Brosura UAUIM.pdf [23MB]
Illustration by Laura Cristea and Cristina Popescu
Ten good reasons to study Architecture at UAUIM
Secția de Arhitectură în limba engleză:
https://architecture.uauim.ro/